Den Helder Kustlijn

Dienstverlening SAB Accountants Den Helder

Bij SAB Accountants Den Helder zijn verschillende specialisten werkzaam, zoals loonadministrateurs/adviseurs, belastingadviseurs, Starter-consulenten en Accountants. Het kantoor verricht onder andere de volgende werkzaamheden:

Wat kan SAB als AA Accountantskantoor voor jou als ondernemer betekenen

Lachen kost hier niets

Startende ondernemers.

SAB Accountants Den Helder heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot echte partners voor (startende) ondernemers. Starters worden begeleid van idee tot uitvoering. De volgende diensten voor startende ondernemers worden door SAB aangeboden:

Workshops voor startende ondernemers.

Onze startersconsulenten geven regelmatig workshops voor startende ondernemers. In deze workshops ligt de nadruk op het schrijven van een gedegen ondernemersplan. Deze workshops kunnen zowel in groepen als individueel worden gegeven.

Ambulante Accountantsdiensten/kantoorservice

24 uur zit er in een dag. Sommige ondernemers zouden graag het dubbele aantal willen om door het werk heen te komen. Dan komt er ook nog het noodzakelijke kwaad om de hoek kijken... de boekhouding. Dit is voor vele ondernemers niet het leukste, maar het moet wel gebeuren. SAB Accountants Den Helder heeft een dienst ontwikkeld om de ondernemer te ontlasten die tegen deze werkzaamheden opziet.

Gratis haal en breng service

SAB is in staat de werkzaamheden waar de ondernemer niet aan toe komt over te nemen. U kunt dan denken aan de facturering, aanmaningen, invoeren van de administratie en dergelijke. Het meeste kan geschieden middels email, en de resterende administratie wordt bij de ondernemer opgehaald en teruggebracht.

Ook bij langdurige ziekte of afwezigheid van de ondernemer is deze dienstverlening een goede optie. Voor meer informatie hierover kunt u contact <http://www.sabaccountants.nl/?contact> opnemen met een van onze kantoren.

'We hebben een goed netwerk. Meestal weten we wel wanneer het klikt'.

Dit is voor veel van onze relaties een belangrijk pluspunt. SAB Accountants Den Helder beschikt over een groot en divers netwerk. SAB Accountants Den Helder kan de juiste match adviseren en dat bespaart je niet alleen veel zoekwerk maar ook teleurstellingen, want wij hebben het kaf al van het koren gescheiden. De een past beter dan de ander. We hebben met niemand samenwerkingsovereenkomsten. Wel kunnen we rechtstreeks doorverwijzen.
Leasemaatschappijen, assurantiekantoren, grafische-ontwerpers, tekstschrijvers, noem maar op. De klik heb je wel of niet. Maar dat schatten we meestal goed in. We zeggen maar zo, ons netwerk is jouw netwerk.

Register belasting adviseurs NBA

Telefonische support

Servicedesk: 0223 66 00 35 op werkdagen 08.30 - 17:00 uur
Administratie: 0223 66 00 35 op werkdagen 08:30 - 17:00 uur

SAB Accountants
Middenweg 158
1782 BL Den Helder
Tel: 0223 66 00 35

 

© sabaccountants-denhelder.nl - disclaimer